Zuinig op de aarde, gul met adviezen

Wij zijn Energielabel Oost B.V.

Onze slogan
We helpen je verder met energie. Dat doen we vanuit een innerlijke drive. Bij Energielabel Oost willen we bijdragen aan een duurzamer Nederland. Wij vinden het daarom belangrijk om u niet alleen van een juist energielabel te voorzien, maar ook te adviseren hoe u een woning of bedrijfspand energiezuiniger kunt maken. We moeten spaarzaam zijn met onze kostbare energie en worden vrolijk van elk stapje dat we kunnen zetten op weg naar een klimaatvriendelijke huishouding.
Vriendelijk, transparant, persoonlijk
Energielabel Oost is een jong, fris bedrijf dat is opgestart door Celine en Kilian Martinez. We zijn in 2019 samen begonnen en in korte tijd uitgegroeid tot een middelgrote, professionele organisatie. We kunnen eerlijk zijn: dat ging sneller dan we vooraf hadden verwacht. Misschien komt het door onze werkwijze, al vinden we die eigenlijk vanzelfsprekend. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk om u persoonlijk en transparant bij te staan. Naast professionaliteit, selecteren we onze medewerkers dan ook nadrukkelijk op deze eigenschappen.
Altijd in de buurt
Anders dan onze naam misschien doet vermoeden, werken we inmiddels door heel Nederland. We doen dat natuurlijk niet allemaal vanuit onze thuisbasis in Olst (dat zou niet duurzaam zijn, toch?). De adviseurs van Energielabel Oost zijn verspreid door het hele land, dus er zit altijd iemand van ons bij u in de buurt. Alle adviseurs zijn volledig gecertificeerd en staan te popelen om u verder te helpen met energie. Precies zoals onze lijfspreuk luidt.

Check energielabel

Verduurzamen. Start met het checken van het energielabel