OVER ONS

Wij zijn Energielabel Oost

We helpen je verder met energie. Vanuit onze passie voor een duurzamere toekomst zetten we ónze energie in om iedereen inzicht te geven in het verbruik van zijn huis of gebouw. We zien graag dat jij een stapje richting een klimaatvriendelijke huishouding kunt zetten: daar krijgen we weer energie van. En die brengen we weer over op jou: zo ga jij verder met energie.

 

Kostbare energiebronnen

We geloven in een duurzamer Nederland. Dat betekent dat we zuiniger moeten zijn met kostbare energiebronnen. Iets korter douchen, de verwarming een graadje lager, de televisie uit in plaats van op stand-by: kleine beetjes helpen. 
Om het onszelf gemakkelijker te maken, zijn er daarnaast allerlei manieren om je huis duurzamer te maken. Dat vinden wij geweldig. Daarom helpen we iedereen graag bij het verduurzamen van zijn huis of pand. Bij het isoleren bijvoorbeeld. Een energielabel geeft een objectief beeld van waar je staat. Een perfecte houvast voor verdere stappen richting een duurzame toekomst.


Gedegen basis
Wij werken vanuit onze passie, maar natuurlijk met een gedegen basis. 
We vinden dat je op ons moet kunnen bouwen. Daarom helpen we je snel vooruit. Volgende week al een rapport nodig? Geen probleem, bespreek met ons de mogelijkheden.

 

We keuren, controleren en adviseren. Of dat nou over een bestaande woning gaat of een bouwproject – maatwerk vinden we vanzelfsprekend. We maken graag kennis met je.

DIRECT AANVRAGEN

Olsterkampweg 30
8121CR Olst

06-33032254

 

Wij geloven in een duurzame toekomst, waarin we minder energie verspillen. Daar willen wij al onze energie op inzetten. Daarom gaan we verder met energie

Volgen

Contact opnemen

Email: info@energielabeloost.nl

Tel: 06-33032254

KVK: 76099415

DNR 2011