MAATWERKADVIES

Maatwerkadvies 

Het kan altijd beter, zuiniger, groener. Dat geldt voor (huur)woningen en ook voor utiliteitsgebouwen. Nieuwe technologieën volgen elkaar in rap tempo op en ieder jaar zijn er weer nieuwe snufjes die een huis of een gebouw energiezuiniger maken. Een energielabel geeft houvast: het vertelt je waar je nu staat én waar je naartoe kunt. Heeft het pand een energielabel G? Dan is er werk aan de winkel.
Energielabel Oost geeft met een maatwerkadvies de route aan. We komen persoonlijk langs om het pand te inspecteren. Het advies bestaat uit een rapport waarin het energielabel is opgenomen en de mogelijkheden om het energielabel te verhogen. Dat kan ook al bij een energielabel B. Of A. Het kan immers altijd beter. 

 

We vertellen hoe je als pandeigenaar energie kunt besparen, hoe je het leefcomfort verhoogt en het klimaat in het pand verbetert. In het rapport staat niet alleen hoeveel energie je kunt besparen, maar ook een inschatting van de kosten, de terugverdientijden en het uiteindelijke rendement. Zo heb je een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten die verduurzaming met zich meebrengen. 

Maatwerkadvies (inclusief energielabel) €400,- voor woningen tot 150m²

Vraag voor een maatwerkadvies van een utiliteitsgebouw een offerte aan.

Wist je dat je voor een maatwerkadvies voor woningen tot €150,- subsidie kunt krijgen?

DIRECT AANVRAGEN

Vraag hier je energielabel, subsidieadvies, maatwerkadvies of een bouwkundige keuring aan. Energielabel Oost helpt graag verder.

Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Stuur deze gerust door en wij nemen contact met je op.

 

Wij geloven in een duurzame toekomst, waarin we minder energie verspillen. Daar willen wij al onze energie op inzetten. Daarom gaan we verder met energie

Volgen

Contact opnemen

Email: info@energielabeloost.nl

Tel: 06-33032254

KVK: 76099415

DNR 2011