MAATWERKADVIES

Hulp bij verduurzamen

Het is allang geen modewoord meer: verduurzamen. Wie geeft om het milieu en onze toekomst samen, zorgt voor een energiezuinige leefstijl. Zo sparen we niet alleen de aarde, maar ook in de portemonnee. 


Wil jij werken aan een duurzamer huis? Dan helpen we je daar graag bij. We komen bij je thuis om de huidige situatie te beoordelen en geven je vervolgens een concreet stappenplan om je energielabel te verhogen. 


Zo’n plan gaat zo ver als jij wilt. Misschien wil je alleen weten wat het effect is van zonnepanelen of vloerverwarming. Of wil je je huis het liefst twee labels verhogen. Samen bereiken we jouw doelen – hoe hoog je de lat ook legt.


Advies voor een zuiniger huis
We hebben ruime ervaring met bouwkundige uitdagingen en kunnen je advies geven die toegespitst is op jouw persoonlijke situatie. Onze gecertificeerde bouwkundige (EPA-W-adviseur) bepaalt niet alleen je energielabel, maar maakt ook een uitgebreid rapport over de verbeterpunten. 


Met dat rapport kun je verder. Of je nou wil verduurzamen voor jezelf, of voor de toekomstige koper van je huis.


Subsidie voor maatwerkadvies
Een zuiniger huis is beter voor het milieu. Daarom heeft de overheid allerlei voordelen in het leven geroepen om het makkelijker te maken voor particulieren om hun huis te verduurzamen. We willen straks immers alle klimaatdoelstellingen halen.

Een van die voordelen is de subsidie voor maatwerkadvies. Wie een rapport opvraagt met advies voor het verduurzamen van zijn huis, krijgt daarvoor tot €150,- subsidie. Dat scheelt!

Wil je meer weten over subsidies?


We helpen je er graag bij. Lees hier meer.

DIRECT AANVRAGEN

Vraag hier je energielabel, subsidieadvies, maatwerkadvies of een bouwkundige keuring aan. Energielabel Oost helpt graag verder.

Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Stuur deze gerust door en wij nemen contact met je op.

 

Wij geloven in een duurzame toekomst, waarin we minder energie verspillen. Daar willen wij al onze energie op inzetten. Daarom gaan we verder met energie

Volgen

Contact opnemen

Email: info@energielabeloost.nl

Tel: 06-33032254

KVK: 76099415

DNR 2011