PARTICULIERE DIENSTEN

We ervaren inmiddels allemaal dat energie niet onuitputtelijk is en dat we daar zuinig mee om moeten gaan. Gelukkig helpt de technologie ons een handje, zodat we er zelf minder over na hoeven te denken. In ons huis bijvoorbeeld. Betere isolatie en een ontkoppeling van het gas zijn enorme pluspunten. Hoe goed je huis is aangepast, wordt bepaald met een energielabel. Sinds kort wordt dit ook wel een energie-index genoemd. Hoe hoger het label, hoe zuiniger je huis. Maar ook: hoe meer je huis waard is.

Energielabel Oost komt bij je thuis om te beoordelen hoe goed jouw huis is aangepast en geeft je dan een energielabel. En als je wilt, dan vertellen we je ook wat je concreet kunt doen om je label te verhogen.

Maar we kunnen ook naar andere bouwkundige aspecten kijken, voor een bouwkundige keuring bijvoorbeeld. Dan kijken we welk onderhoud er nu en de komende jaren nodig is om het huis leefbaar te houden.

Bright Living Room

ENERGIELABEL

Family Viewing House

SUBSIDIE ADVIES

Wooden Stairs

MAATWERKADVIES 

Empty Room

BOUWKUNDIGE KEURING

Bright Living Space

OFFERTE AANVRAGEN

DIRECT AANVRAGEN

Vraag hier je energielabel, subsidieadvies, maatwerkadvies of een bouwkundige keuring aan. Energielabel Oost helpt graag verder.

Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Stuur deze gerust door en wij nemen contact met je op.

Wij geloven in een duurzame toekomst, waarin we minder energie verspillen. Daar willen wij al onze energie op inzetten. Daarom gaan we verder met energie

Volgen

Contact opnemen

Email: info@energielabeloost.nl

Tel: 06-33032254

KVK: 76099415

DNR 2011