EPA-W

EPA-W-inspectie

Een duurzame toekomst creëren we met z’n allen. De energiezuinigheid van een huis is dan ook onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. 

EPA-W is uitsluitend voor woningen. Dat kunnen gezinswoningen zijn, maar ook appartementencomplexen. De energie-index, zoals het label wordt genoemd, is wettelijk verplicht voor bestaande én nieuwe woningen.

Energielabel
Wie een pand beheert, zal dus ook aan een energielabel moeten denken. Zo’n energielabel bestaat uit een energie certificaat en een onderbouwd rapport. Om dat op te stellen, komt Energielabel Oost in het pand om te beoordelen hoe duurzaam het pand is. 

 

Het energielabel en rapport overhandigen we daarna aan de pandeigenaar. Een hoog energielabel is niet alleen voor een pandeigenaar voordelig (het huis is daardoor natuurlijk meer waard) maar ook voor de huurders. Een zuinig huis heeft een lagere energierekening en een comfortabelere leefomgeving.

 

Maatwerkadvies

Is het energielabel lager dan verwacht? Samen kunnen we kijken wat er beter kan. Vraag ons om maatwerkadvies. We geven dan concrete stappen die leiden tot een hogere energielabel. Wist je dat je hiervoor €150,- subsidie kunt krijgen?

Als er meerdere, gelijkwaardige woningen voorzien moeten worden van een energielabel, kunnen we een scherpe offerte maken. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas bij appartementencomplexen.

PRIJSLIJST

Woningbouw

Voor het bepalen van een energielabel kun je bij ons kiezen uit diverse pakketten.

Voor woningen groter dan 200m² maken we een offerte op. 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

ENERGIELABEL KLEIN

€150,-

Voor woningen tot 110m²

ENERGIELABEL MIDDEL

€200,-

Voor woningen tot 150m²

ENERGIELABEL GROOT

€250,-

Voor woningen tot 200m²

ENERGIELABEL

Offerte op maat

Meerdere of gelijkwaardige woningen

DIRECT AANVRAGEN

Vraag hier je energielabel, subsidieadvies, maatwerkadvies of een bouwkundige keuring aan. Energielabel Oost helpt graag verder.

Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Stuur deze gerust door en wij nemen contact met je op.

 

Wij geloven in een duurzame toekomst, waarin we minder energie verspillen. Daar willen wij al onze energie op inzetten. Daarom gaan we verder met energie

Volgen

Contact opnemen

Email: info@energielabeloost.nl

Tel: 06-33032254

KVK: 76099415

DNR 2011