ENERGIELABEL

Energielabel aanvragen

Een duurzame toekomst creëren we met z’n allen. De energiezuinigheid van een huis is dan ook onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. 

Wie zijn huis gaat verkopen of verhuren krijgt er automatisch mee te maken: het energielabel. Het energielabel bepaalt hoe zuinig het huis is. Een hoog energielabel is niet alleen voor een pandeigenaar voordelig (het huis is daardoor natuurlijk meer waard) maar ook voor de huurders. Een zuinig huis heeft een lagere energierekening en een comfortabelere leefomgeving. Een hoog energielabel loont dus. 

Tegenwoordig heet het energielabel een energie-index, maar in de praktijk spreken we nog wel van een label. Je kunt een label krijgen van G tot A. Driedubbelglas, isolatie en zonnepanelen verhogen vanzelfsprekend je energielabel. Maar denk ook aan vloerverwarming en kunststof kozijnen. Kleine beetjes helpen.

Haast elke pandeigenaar heeft tegenwoordig wel iets aan duurzaamheid gedaan. Jij waarschijnlijk ook. Een standaard energielabel voldoet dus niet meer: jij wil weten hoe het écht zit. Weet jij hoe zuinig jouw huis is?

We komen graag bij je thuis om dat te beoordelen. Na afloop krijg je een rapport waarin staat wat het energielabel van je huis is en hoe dat tot stand is gekomen.

Wil je alleen je energielabel weten, of ook hoe je dat kunt verhogen? Wie gebruikmaakt van meerdere diensten tegelijk, krijgt 10 procent korting

PRIJSLIJST

Woningen

Voor het bepalen van een energielabel kun je bij ons kiezen uit diverse pakketten.

Voor woningen groter dan 200m² maken we een offerte op.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

ENERGIELABEL KLEIN

€150,-

Voor woningen tot 110m²

ENERGIELABEL MIDDEL

€200,-

Voor woningen tot 150m²

ENERGIELABEL GROOT

€250,-

Voor woningen tot 200m²

ENERGIELABEL

Offerte op maat

Meerdere of gelijkwaardige woningen

KORTING

Zijn je buren net zo benieuwd naar hun energielabel? Vraag dan samen een energielabel aan en krijg korting! Huiseigenaren die meerdere diensten tegelijk afnemen, krijgen 10 procent korting. 


Wanneer we een groter aantal gelijkende woningen komen inspecteren, kunnen we een scherpe offerte opmaken. Vraag naar de mogelijkheden.

ENERGIELABEL AANVRAGEN

Vind je zelf dat het label wel hoger kan? Super! Hoe duurzamer, hoe beter, vinden wij bij Energielabel Oost. En de overheid vindt dat ook. Daarom kun je subsidie aanvragen voor een maatwerkadviesrapport. We geven je daarin, naast het energielabel en het rapport, een uitgebreid advies over welke concrete stappen jij kunt zetten om je energielabel te verhogen. Beter voor het milieu én je portemonnee.

DIRECT AANVRAGEN

Vraag hier je energielabel, subsidieadvies, maatwerkadvies of een bouwkundige keuring aan. Energielabel Oost helpt graag verder.

Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Stuur deze gerust door en wij nemen contact met je op.

 

Wij geloven in een duurzame toekomst, waarin we minder energie verspillen. Daar willen wij al onze energie op inzetten. Daarom gaan we verder met energie

Volgen

Contact opnemen

Email: info@energielabeloost.nl

Tel: 06-33032254

KVK: 76099415

DNR 2011