BOUWKUNDIGE KEURING

Bouwkundige keuring laten doen

Wie een huis koopt, doet dat meestal onder voorbehoud van een bouwkundige keuring. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan als de koop al helemaal rond is. Bij een bouwkundige keuring wordt gekeken wat er nodig is aan onderhoud. Nu, en in de komende jaren. 


Je kunt bij de koop van een huis vastleggen dat zo’n keuring als ontbindende voorwaarde geldt. Blijken de kosten voor de herstelwerkzaamheden of achterstallig onderhoud zo groot, dan kun je alsnog van de koop afzien. Handig, want als je je droomhuis hebt gevonden, is het soms lastig om je roze bril af te zetten. Energielabel Oost helpt je daar graag bij. 

 

Ervaren bouwkundige

Onze inspecteur gaat samen met jou door het huis en kijkt wat er met het blote oog is te zien. Uiteraard kijkt hij met een getraind oog – met zijn ruime bouwkundige ervaring weet onze specialist waar hij op moet letten. Ziet hij aanleiding voor nader onderzoek, bijvoorbeeld een vermoeden van betonrot of asbest, dan adviseert hij een specialist in te huren. 


Na afloop van de keuring maken we een rapport, met foto’s van zaken die aandacht verdienen. Ook krijg je een overzicht van de verwachte kosten van achterstallig onderhoud. Dit kun je gebruiken bij verdere onderhandelingen over het huis. 

DIRECT AANVRAGEN

Vraag hier je energielabel, subsidieadvies, maatwerkadvies of een bouwkundige keuring aan. Energielabel Oost helpt graag verder.

Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Stuur deze gerust door en wij nemen contact met je op.

 

Wij geloven in een duurzame toekomst, waarin we minder energie verspillen. Daar willen wij al onze energie op inzetten. Daarom gaan we verder met energie

Volgen

Contact opnemen

Email: info@energielabeloost.nl

Tel: 06-33032254

KVK: 76099415

DNR 2011